FraGo Emaille

FraGo Emaille, de webwinkel voor uw emaille funborden!

Bij FraGo Emaille kunt u diverse emaille borden bestellen waaronder funborden met grappige teksten en/of afbeeldingen. Verder zijn er deurbordjes, horecaborden, verbodsborden, attentieborden, waarschuwingsborden, naamborden en huisnummerborden verkrijgbaar.

Emaille is een natuurproduct, als u een bord van heel dichtbij bekijkt kunt u soms goed zien dat het handwerk is. Hierdoor kunnen er minimale verschillen aanwezig zijn in bijvoorbeeld kleur of dikte van het lettertype die door het inbrandingsproces in de oven ontstaan.
Niemand zal echter met zijn neus boven op een bord staan.
Bovendien maakt de ambachtelijke wijze waarop alle emaille borden gemaakt worden het product uniek!

Naast het uitgebreide aanbod aan borden kunt u er ook veel andere emailleproducten  bestellen. Zoals kannen, bekers en magneten.

Geen verborgen kosten.

Klanten mogen geen tijd kwijt zijn met het zoeken naar verborgen kosten. Daarom legt FraGo Emaille op de homepage uit welke kosten u in rekening gebracht krijgt naast de kosten voor de producten zelf. Deze kosten zijn hieronder weergegeven.

Voor leveringen in Nederland onder € 100,- betaald u € 4,95 verzendkosten.
Indien u voor meer dan € 100,- besteld vervallen deze verzendkosten.

Voor leveringen buiten Nederland wordt daarnaast € 7,55 extra in rekening gebracht in verband met de hogere verzendkosten van deze leveringen.
Het totaal bedrag voor deze leveringen komt hiermee op € 12,50.
Bij deze leveringen vervallen de verzendkosten bij bestellingen boven € 350,-

Verder zijn er geen andere bijkomende kosten en zijn alle bedragen inclusief btw. Dit voorkomt verrassingen bij het afrekenen.

Dit bericht is geplaatst in Webwinkels. Bookmark de permalink.

Geef een reactie